Környezettudatos fenyőfadíszítés

OviABC2019.09.25

90 db fenyőfa feldíszitésére vállalkozó óvodás és iskolai csoportok jelentkezését várják az Advent Budapesten szervezői.

Negyedik alkalommal kerül megszervezésre az Advent Budapesten téli fesztivál 2016. november 25. és december 27. között. A fesztivált szervező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. és a FŐKERT Nonprofit Zrt. az elmúlt évek hagyományaihoz híven, idén is meghirdeti a nagy sikereket aratott Környezettudatos Karácsony elnevezésű programot, mely keretében ovis és iskolás csoportok jelentkezését várják fenyőfadíszítésre. A FŐKERT Nonprofit Zrt. biztosítja az óvodák és iskolák részére az 1 méter magas, 70 cm széles, sötétzöldre fújt, stilizált karácsonyfát (háromszög), amiket a gyerekek díszithetnek fel (újrahasznosított és / vagy természetes anyagokkal), így nemcsak lakókörnyezetük tudatos formálásának lehetnek részesei, de környezetbarát gondolkodásra is serkenti őket, megtanulják, hogy milyen értéke van, ha valamit saját kézzel készítenek. 

A fenyőfákra szavazni is lehet majd az Advent Budapest Facebook oldalán, a nyertes csapatok pedig értékes ajándékot kapnak a fővárosi intézmények jóvoltából, valamint a résztvevő csoportok meghívást kapnak a fesztivál kulturális programjainak helyet adó Üvegházban, és kipróbálhatják az idei év egyik attrakciójának számító körhintát is. 

Összesen 90 db karácsonyfa áll rendelkezésre, ezért kérik, hogy a jelentkezők minél előbb jelezzék részvételi szándékukat a marketing@fokert.hu e-mail címen, feltüntetve, hogy hány db fenyőfa (lehetőség szerint 5-10 db) feldíszitésével tudnak hozzájárulni az akcióhoz. 

A fenyőfák oda-, illetve visszaszállítását Budapest területén belül a társaság szükség esetén vállalja, vagy előzetes egyeztetést követően átvehetők a VII. kerület Dob utca 90-ben. 

Jelentkezési határidő: 2016. november 16. szerda

A feldíszitett fákat 2016. november 21-i héten szállítják vissza. 

Forrás: http://www.fokert.hu/felhivas-kornyezettudatos-fenyofadiszites/