Csupacsoda Óvoda

Kedvencek közé
1203 Budapest XX. kerület, Ady Endre utca 79.

Bemutatkozás

Jelenleg nincs kitöltve bemutatkozó szöveg. Amennyiben Ön a kezelője ennek az intézménynek, a szerkesztés menüben tudja szerkeszteni a bemutatkozó szöveget.

Csoportlétszám: 43

Alapítva: 0

Szülők értékelései

SZÜLŐ

Gyermekközpontúbb ovit nem is találhattunk volna. Családias környezet, kis létszámú csoportok. Szakmailag és emberileg is szuper alkalmazottak foglalkoznak a gyerekekkel.

Vezetés,szervezés:
Nevelők munkája:
Szülők tájékoztatása:
Termek,udvar:
Játékok,eszközök:

SZÜLŐ

A Csupacsoda Óvodában kis létszámú csoportok vannak, 12-14 fő. Amellett, hogy egy csoportban 2 óvodapedagógus és 1 dajka van, szükség esetén gyógypedagógiai asszisztenst is alkalmaznak. Az egész nap folyamán nagyon gyermekközpontú, rugalmas tevékenységek folynak, az egyéni sajátosságok figyelembevételével. Fakultatív programként lehet járni zeneovira, néptáncra, angolra, úszásra. Szükség esetén, helyben olyan fejlesztések vehetők igénybe, mint a logopédia, gyógypedagógiai fejlesztés, reflextorna és DSZIT - terápia. Az óvodapedagógusok tematikus heteket terveznek és ebben valósulnak meg a délelőtt a fejlesztési és nevelési feladatok, úgy mint ének - zene, torna (tornaszobában), vizuális tevékenységek, mesélés (bábozás, dramatizálás), környezeti nevelés. Saját udvara és sószobája van az ovinak. Az óvoda Facebook és Instagram oldalán be lehet tekinteni a mindennapok történéseibe. Az én gyerekem nehezen szokott be, de nem sürgetett minket senki, minden a gyerekről szól, imádunk ide járni.

Vezetés,szervezés:
Nevelők munkája:
Szülők tájékoztatása:
Termek,udvar:
Játékok,eszközök:

Kapcsolattartó

Polcz-Csiszár Katalin

Az ovi elérhetőségei

1203 Budapest XX. kerület, Ady Endre utca 79.